Saturday, March 19, 2011

Blog Coffee For All


Terima kasih sebab follow saya balik.
Blogger yang suka buat kerja-kerja amal.
Macam si kembang cina belum minta dah 'offer' dulu.
Sesiapa yang ingin menempah buat banner blog yang cantik-cantik dan canggih manggih minta lah tolong dengan dak kopi ni, Insyaallah dia pasti tolong.
Tapi saya sendiripun belum sempat lagi nak minta tolong buat banner hehe...
Insyaallah nanti saya minta tolong,k.
Nak minta tolongpun, follow la dia dulu..
Buat dak kopi...teruskan dengan sifat terpuji tu ya.
Semoga dipermudahkan segala urusan.



No comments: