Tuesday, March 15, 2011

Follow blog tersohor: Ben Ashaari dan Akal Vs Emosi

Malam ni cam nak follow dua blogger tersohor ni. Aku ni...segan ga nak follow2 blog org tersohor ni...almaklumlah, blog aku ni tak sehebat mana pun...cuma aku berharap apa yg aku sampaikan kat sini ada manafaatnya utk semua org yg singgah membaca di blog aku ni.

Dalam minggu ni je baru nak melebarkan sayap hehe...nak kenal mengenal dan ber'blog walking' kat blog2 blogger ni. Selama ni, singgah tp tak tegurpun, bukan kerana sombong cuma tak bersedia lagi...

Ni le dua blogger yg selalu di sebut-sebut oleh setiap blog yg aku lawati Ben Ashaari dan Akal Vs Emosi...harap boleh beri tunjuk ajar di dlm dunia blogger ni.

Nak cerita pasal apa aku buat blog, aku dah pun buat satu entry utk tu ' Kenapa aku buat blog '. Sesiapa nak tahu blh je baca. Jadi dah tak perlulah aku cerita lagi perkara yg sama. Sesiapa yg nak follow Al-Wardah juga dialu-alukan, sama2 kita kongsikan maklumat utk manafaat bersama.

ok, nak follow ni...