Saturday, April 30, 2011

Chegu Zubir Promote Blog Saya



Assalamualaikum semua...saje je ptg2 ni ber'blog walking' utk berziarah. Tup2...terjumpalah blog Cg Zubir ni. Cam best je blog ni, nengok2 ada segmen ni lak. Sebenarnya tak pernah sertaipun segmen camni. Nilah pertama kali nak join segmen promosi ni.

Tujuan nak join segmen ni, untuk berkongsi ilmu, bertukar pendapat atau buah fikiran di samping meningkatkan kenalan. Secara tidak langsung, sebenarnya blog juga boleh dijadikan wadah dalam menyampaikan ilmu dan menerima ilmu yang bermanafaat, ada kalanya boleh juga bersantai dgn lawak jenaka blogger2 ni di kala stress hehe..

Jadi rasanya entry yg sesuai utk diiklankan entry ni kot..
Best tak best tak tahulah, rakan2 yang boleh menilai..layannnn

Bagi rakan2 yang berkunjung ke blog ni, samada follwer Wardah atau sekadar 'silent reader' dialu2kan untuk menyertai segmen Cg Zubir ni jika ingin kembangkan lagi kenalan anda. Apa2pun terjahlah ke link ini Chegu Zubir untuk join. Selamat Mencuba!

Well done.... Akhir kata terima kasih buat Cg Zubir krn mengendalikan segmen ini. Dan menggerakkan hati Wardah untuk menyertainya.


1 comment:

EYFAalias said...

hi. kite dtg dr blog C.Z =)
Salam kenalan.
keep blogging okay ^.^


If free jangan lupa jenguk blog kite. if free aje tau. karang ta free takut menyusahkan pulak. Hehe.


http://eyfaaliasstory.blogspot.com