Saturday, April 9, 2011

MAMACHIA 1st GIVE AWAY


ok...hmm nak try join..
ni first time nak join contest..
jenuh jugak ni..

jom join...

syarat2 blh tgk kat sana ya...hehe

ok..ni hadiah2nya

Hadiah
1. Satu hadiah Utama.
2. Dua hadiah Saguhati.
**hadiah akan diberitahu kelak. untuk pembayangnya ( tidak mudah pecah, banyak guna, cantik dan bergaya, ole-ole dari sabah )

Cuba je ni...kalau dapat hadiahnya Alhamdulillah
Kalau tak dapatpun tak kisah...
Cuma nak memeriahkan suasana contest ni je..

Nak tag kat dean dan ariana

2 comments:

ariana's said...

Assalam...Wardah, tq sbb tag saya, dah join pun..skrg nak pelawa Wardah join 1st GA saya pulak, kalau sudi..:)

Al-Wardah said...

Wslm..sama2..saya ni masih baru...frst time cbe ni..Insyaallah, terima kasih ats pelawaan ini.